Descriere

Bete luminoase AMERIGLO 10"

Modul de folosire :
-se indoaie un batul luminos pana se aude zgomotul characteristic de rupt (pac!) si ai lumina.
-se agita batul luminos.

Se pot livra impreuna cu suport magnetic la pretul de 63.53 lei.

FUNCTIONARE:
Principiul functionarII are la baza acelasi principiu de functionare ca si reactia chimica de la licurici. Ei se aprind instantaneu amestecand in siguranta componentele chimice pentru a crea lumina intr-un tub transparent. Nu exista baterii, becuri, flacari, scantei, caldura sau fum. Lumina este sigura si nu are nevoie de sursa de energie externa.

TTG Lights este lider mondial in lumina cu scop special.

Domenii de utilizare:

-in mediu cu atmosfera exploziva
-in misiuni, pentru semnalizare
-pe masina, pentru semnalizare in coloana, atasat in suportul special
-noaptea, afara in conditii de vant si ploaie. Nu este nici o problema daca scapa pe jos sau in apa
-in drumetii
-in timpul penelor de curent
-poate fi folosit de copii fara a fi supravegheati de parinti, nu sunt toxice.

Atunci cand pleci sa cuceresti muntii te ajuta sa fi in siguranta in situatiile de urgent. Bateriile consumate sau vremea neprielnica sunt cruciale pentru semnalizarea accidentarilor si ghidarea echipelor de salvare, fiind foarte vizibile pe timp de noapte, ceata,ploaie sau zapada.

Este folosit cu success in domeniul militar, aviatic, comercial, NATO ,Crucea Rosie, Fortele speciale, Caile ferate, politie, scafandri, se ataseaza usor de vestele de salvare, costume de scufundare si de inot, misiuni de salvare.
Siguranta in manevrabilitate: spre deosebire de lumanari sau lanterne, betele luminoase TTG Glow Stick nu sunt inflamabile si nu provoaca explozii.
Garantie : spre deosebire de lanternele pe baterii, betele luminoase se depoziteaza pe perioade lungi si functioneaza atunci cand ai nevoie de ele. Se recomanda inlocuirea betelor luminoase nefolosite dupa 3 ani, insa utilizatorii au declarat ca si dupa 6 ani de la cumparare au functionat, in consecinta le puteti pastra pe cele expirate inca 3 ani. Garantam functionarea betelor luminoase pe toata durata celor 3 ani de la cumparare.

Avantaje:
-durabile, cantaresc foarte putin, usor de transportat si depozitat, flotabile, se ataseaza usor la casca sau uniforma, vizibile pana la 1.5km.
-nu au nevoie de intretinere.
-iluminare pe o raza de 360 grade.
-nu sunt necesare baterii.
-au diferite dimensiuni si culori.
-nu necesita conditii special de depozitare.
-se activeaza in cateva secunde,

Culorile betelor luminoase pot marca diferite situatii:
-ROSU : zona periculoasa
-PORTOCALIU SAU GALBEN : zona netestata
-VERDE : zona este testata si este in siguranta
-ALB, ALBASTRU : Aplicabilitate in camp militar, Protectie / Avertizare a perimetrului

Puteti codifica avertizarile in fuctie de culorile betelor luminoase.

Lanterne eficiente de camp: Folositi bete luminoase de diferite dimensiuni ca mijloc securizat si prompt al lanternei de urgenta, permitand luminii sa fie emisa prin taierea foliei de protectie numai la un capat.
Zonele de odihna: Prevenirea ranirilor si deceselor accidentale a soldatilor care dorm, prin marcarea acestor zone cu bete luminoase de culoare verde deschis sau galben. Astfel se asigura ca sunt vazuti si recun
oscuti de propriile trupe si vehicule.
Aplicabilitate in asalt aerian: Marcarea zonei de aterizare: bete luminoase de 25 cm cu tripod sau 35 cm marcheaza ruta si perimetrul de aterizare; Y intors poate reprezenta mijloc de orientare pentru elicoptere.Indicator al sfarsitului cordelinei / sforii: 2 bete luminoase de 35 cm la sfarsitul unei cordeline pentru rapel pot indica sefului de echipaj cand cordelina atinge pamantul.
Lumina la carlig: betele luminoase flexibile (flex-bands) fac operatiunile de lansare a echipamentului din aer sa se desfasoare intr-un cadru mult mai sigur.

Aplicabilitate in operatiunile de tragere:
Iluminarea prin balizare a tintelor: atasati bete luminoase pentru a baliza tinta corespunzator.
Iluminarea sistemului de ochire: se ataseaza unul sau mai multe bete luminoase la sistemul de ochire pentru o ajustare corespunzatoare.
Centrul de comanda a tragerilor: folositi bete luminoase de 35 cm pentru a ilumina centrul de comanda a tragerilor atunci cand echipajul intervine asupra generatorului de curent sau in cazul penei de curent.

Aplicabilitate in inginerie:
Constructia podurilor: atasati de casca de protectie bete luminoase pentru marcarea individuala a personalului pentru a asigurarea vizibilitatii pe santier.
Traversarea podului sau a apei: pentru traversarea rapida si in siguranta folositi bete luminoase colorate pentru a marca si codifica centrul , stanga si dreapta podului sau apei.
Marcarea obstacolelor: folositi bete luminoase pentru a marca minele terestre pentru dezamorsarea ulterioara, iluminarea zonelor libere si pentru a atrage atentia asupra propriilor semne si obstacole.
Marcarea sarmei ghimpate: folositi bete luminoase flexibile (flex-bands) pentru inlaturarea posibilelor accidente in timpul antrenamentelor.

Aplicabilitate in marsuri tactice:
Marcarea rutelor si a punctelor critice: codificarea prin culori a traseelor de intoarcere, a punctelor de trecere obligatorie, a punctelor de intretinere, puncte de realimentare, cat si a punctelor de regrupare.
Controlul traficului: ghidarea traficului cu bete luminoase atasabile hainelor impreuna cu bete luminoase de mana.
Marcarea unitatilor si a comandantilor: betele luminoase pot fi folosite pe antena, panoul posterior cu lumini de semnalizare al vehiculelor, cat si pe sasiu.

Aplicabilitate medicala:
Triaj medical: folositi bete luminoase flexibile (flex-bands) pentru identificarea categoriilor de triaj cat si a personalului medical.
Iluminare de urgenta a spitalului: atasati bete luminoase circulare pe peretii salilor de asteptare si al coridoarelor, iar pentru salile de operatie in timpul penelor de curent folositi bete luminoase de 35 cm.

Aplicabilitate in misiuni militare:
Marcarea unitatilor si a comandantilor: prin atasare si codificare cu bete luminoase pe partea posterioare a castilor, de culori diferite, puteti desemna unitatile si liderii lor.
Iluminarea posturilor de comanda: folositi betele luminoase pentru a ilumina posturile de comanda fara a folosi generatoare electrice.

Semnalizare prin lumina:
-semnalizare, cautare-salvare, marcarea rutelor, a obstacolelor,Identificarea personalului
-triaj medical, marcarea accidentatilor pentru diferite tipuri de traume
-lumini de lucru, pentru atmosfere cu pericol exploziv
-supraveghere, marcare perimetru
-lucru in subteran/sub apa
-stingerea incendiilor/pompieri

Lumina tine 12 ore la temperatura de 20 grade Celsius.Daca scade temperatura, creste timpul de iluminare cu intensitate luminoasa mai scazuta. Daca temperatura este peste 20 grade, scade timpul de iluminare cu intensitate luminoasa mai ridicata. Exista alte modele care au timpi diferiti de iluminare, in functie de aplicatie de la 5 minute la 24 ore.

 DISPONIBIL CULOARE GALBEN

 DURATA DE ILUMINARE: 12 ORE

 

 

 

dm 06.01.12

--644406990383--
ANTISTATICE| BETONIERA| BINOCLURI INFRAROSU NIGHTVISION| BOCANCI MILITARI| CUTITE| CUTITE-VANATOARE| DISCURI ABRAZIVE| MANUSI| GENTI DE SCULE| LANTERNE CUTITE| LANTERNE PROFESIONALE| MILITARE| MILITARIA| NERAMO| ORGANE DE ASAMBLARE| OUTDOOR ADVENTURE| SCULE-UNELTE| SCULE-UNELTE-INSTALATII SURUBUL| TACTICAL GEAR| TOTALMAG| WORLD OF KNIVES| TACTICAL GEAR| Tech Tactical Gear| TACTICAL GEAR| LEGIUNEA STRAINA|
Lanterne/Lanterne-profesionale/Batoane-luminoase-Ameriglo-10-inch-0